Unikke produkter og farverige glassamlinger fra Anna von Lipa

Anna von Lipa er et dansk brand, som producerer de smukkeste ting. De har stort fokus på at fremstille unikke produkter, ved at bruge gamle former til at skabe et smukt look. Deres mest populære produkter er de mange forskellige vandglas og kander, som de laver i et hav af fine farver. Alle glas er mundblæste, hvilket gør hvert glas specielt, og derfor ikke fuldstændig ens. Mindre variationer kan måske ses, men det er blot et tegn på den fantastiske og unikke rejse, som hvert enkelt glas har været gennem hos Anna von Lipa.

 

Anna von Lipa’s glas kan være med til at skabe et farverigt samleunivers af de mange forskellige mønstre, former og farver, som virksomheden tilbyder.

 

Ligesom Royal Copenhagen, der gennem mange år, har solgt det ene stel efter det andet, begynder ikke kun danskere, men også europæere at få stor interesse for Anna von Lipa’s glas og gøre dem til store glassamlinger, der pryder hjemmet.

 

Et andet unikt parameter, som Anna von Lipa har skabt  med vandglassene er, at de blandes på tværs af de mange serier af kunderne selv, på trods af farverne og formerne langt fra ligner hinanden.

 

Nogle har store farverige prikker, et andet er helt krystalklart eller meget farverigt, og andre kan glasset være formet helt specielt.

 

Det lyder måske som en lidt for mixet samling for nogle, men det er lige det univers, som Anna von Lipa har skabt for mange, som går op i boligindretning. Deres brede udvalg gør det muligt at mixe og matche på tværs af populære serier og dermed byde alverdens farver ind i hjemmet, uden det bliver for voldsomt. Glassene er samlingsobjekter som er kommet for at blive, og der kommer konstant nye farver på markedet, hvor nogle varianter kun er lavet i begrænset antal.

 

Farverne kan over tid få lov og blive, de kan blive udskiftet med nye farver, eller blive helt fjernet fra deres sortiment, hvilket gør det meget attraktivt at følge med i, hvilke farver der er populære hos Anna von Lipa.

 

Det betyder også, at det er en oplagt idé at give i gavekurv. Hos Gaverummet har vi et bredt udvalg af netop Anna von Lipa glas, hvor der kan mixes og matches på tværs af mange forskellige serier. Desuden er det også muligt at få pakket glassene ind i gavepapir, ellers kan glassene også puttes i en flot gavekurv med øvrige produkter fra vores webshop, som er en gratis service. Vil du ydermere sende en lille hilsen til modtager, så kan vi skrive et fint kort og ligge ved gaven, også helt gratis.

 

Vil du derfor give en personlig gave, der er i virkelig god kvalitet og emmer af eksklusivitet, ekstravagance og liv, så er vores brede sortiment af Anna von Lipa det helt rigtige brand at starte med at undersøge.