TIP: Sådan kan du lave dine egne plakater

For et par måneder siden var vi nemlig på en lang gåtur ved stranden, her tæt på vores hjem, min familie og jeg. Faktisk brugte vi flere timer på stranden. Ungerne levede i sandet, byggede sandslotte, kiggede på krabber og muslingeskaller. Det var så hyggeligt og vi nød det alle sammen. Ungerne er blevet helt tosset med at få taget billeder, så vi skød en masse billeder af dem og deres fund på stranden. Det var fantastisk! Men ungerne ville så gerne vise det til deres venner, men hvordan når jeg havde taget billeder på min telefon? Det skulle vise sig, at være meget lettere, end jeg lige havde regnet med.

 

De ville have billederne med i skole

Vi kom hjem og fik alt det fugtige overtøj af. Her kom ungerne igen med deres store øjne og mange spørgsmål. For de ville se billeder, vise dem til alle og have billederne hængt op. Jeg panikkede lidt, fordi vores printer er helt stået af og jeg viste simpelthen ikke, hvad jeg skulle gøre. Derfor spurgte jeg mine veninder og heldigvis gav min ene veninde mig lige præcis dét nummer, som jeg skulle bruge. Hun satte mig nemlig i kontakt med et trykkeri i Odense, som hedder BR Offset. Hos trykkeriet kunne de nemlig lave alle former for tryksager, såsom postkost og fotoprint. Og de kunne endda sende det til mig samme dag! Ren win-win. Jeg satte mig ned sammen med ungerne og vi fandt sammen frem til, hvad vi skulle have printet og tryk hos BR Offset. Jeg fik en pris, som jeg næsten ikke troede kunne være rigtigt. Jeg mener, prisen var nærmest lavere end hvis jeg skulle have printet det samme hjemme på min lille hjemmeprinter på det kontorpapir, som vi vist alle sammen kender fra arbejdet. Ikke super spændende.

 

Professionelle og lyn-hurtige!

Straks vil jeg sendt billederne til dem og inden for 5 minutter modtog jeg allerede mit Track og Trace-nummer og mine tryksager var på vej! Jeg vil til enhver tid anbefale jer alle, at I bruger BR Offset, når I skal bruge tryksager. Mit fotoprint og ungernes postkort er blevet så flotte, at man nærmest ikke tror på, at jeg selv har taget billederne med min egen telefon. Selve leveringstiden var formidabel og kvaliteten af fotoprintene og postkortene er helt perfekte (den er så perfekt, at man nemt kunne tænke, at det var en professionel fotograf, som havde taget billede). Nu kan jeg sidde her, have tilfredse børn og nyde vores flotte fotoprint. Samtidig kan ungerne nemt og enkelt tage deres postkort med i skole, hvor de kan vise det frem til deres venner. Det kunne simpelthen ikke være nemmere, bedre og billigere. Jeg anbefaler på alle måder BR Offset!