Tanker om min egen psykolog – jeg bor i Lyngby

Forholdet man som patient/klient har til sin psykolog er enormt vigtigt, fordi du skal føle dig tryg ved denne person, inden vedkommende rent faktisk kan hjælpe dig. Det er svært at åbne sådan op overfor en, som man ikke er helt tryg ved, det resulterer i at psykologen ikke kan hjælpe dig, og I har begge spildt jeres tid.

Undersøg din psykolog og tag imod forslag fra andre, inden du tager derhen. Det er rart at vide bare lidt om, hvad du træder ind til, inden du træder ind ad døren og åbner dig op med håbet om at komme glad og lettet ud på den anden side.

Hjælpen hos en psykolog

Det der er så fantastisk ved psykolog Lyngby er, at de har speciale i mange ting. Hvad end du har depression, angst, PTSD, familie problemer eller bare gerne vil til et lille check-up en gang imellem, så er psykolog en fantastisk løsning på dette.

Mange går til psykolog med alvorlige psykiske sygdomme, andre går til psykolog en gang om måneden bare for at gennemgå måneden for ting der er sket. Det kan også være alt imellem disse to ting. Uanset går man tit presset ind til en psykolog og føler sig sårbar, men kommer ud på den anden side med skuldrene lettet og et klart sind.

Skriv et svar