Stor Mascara Test

Jeg har efterhåndende samlet en masse mascara, og tænkte det kunne være en sjov idé, at teste de bedste af dem jeg ejer. Jeg vil teste en ny mascara hver dag for at se hvordan de ser ud, hvor længe de holder, hvor nemme de er at tage af etc.

Tryk på de forskellige mascara’s for at se anmeldelserne!

De 5 mascara jeg vil teste er:

Jeg vil tage et billede af mascara’en lige når den er påført, og så 8 timer senere, for at se hvordan de holder og om nogle af dem har smittet af under øjnene osv.

Make Up For Ever Smoky Extravagant

Make Up For Ever Smoky Extravagant kan købes hos Sephora for 195 kroner.

Det var første gang i dag, jeg prøvede denne mascara, og jeg elskede den måde den blev påført. Den gav lange vipper, ok volume og dejlig sort. Jeg er mest og alt til vandfaste mascara’s da mascara der ikke er vandfast hurtigt glider af mine vipper. Derfor var jeg meget spændt på, at se hvordan denne ville holde sig på mine vipper. Som man kan se på billedet nedenunder, så er der gledet noget mascara ned, men slet ikke så meget som jeg har oplevet med andre mascara’s. Dette er jeg meget imponeret over, men den koster også 195 kroner, så jeg ville være slemt skuffet hvis den gled af mine vipper, hurtigere end billigere alternativer.

Børsten på Make Up For Ever Smoky Extravagant, er meget stor, jeg tror ikke jeg har prøvet så stor en børste før. Dog syntes jeg den var nem, at påføre både på de øverste og nederste vipper. Fordi den har den form den har, gjorde det, det nemt at fange alle de små hår, hvilket jeg elskede.

Jeg bukkede mine øjenvipper inden påførelsen af mascara’en, og selvom jeg har mistet lidt af bukket i løbet af dagen, har den stadig et fint buk.

Har du prøvet denne mascara? Hvad syntes du om Make Up For Ever Smoky Extravagant Mascara’en? 

Skriv et svar