Se vores nye entre – House hacking

”Se vores nye entré!” Er det noget, du godt gad og kunne sige med spænding? Entréen er det første, folk ser, når du kommer ind i dit hjem, så hvis den er mørk, snæver, rodet og ubehagelig, danner det ikke et særlig godt indtryk af resten af huset.

Heldigvis er der noget, du kan gøre ved det. Læs med her for at lære om, hvordan du gør din entré hyggelig og imødekommende!

Simpelt og nyt

Du behøver ikke gå i gang med den helt store renovering: Du kan faktisk starte med noget så simpelt som gulvafslibning. Gulvafslibning giver nyt liv til dine gamle gulve, og på sider som ncgulve.dk kan du læse meget mere.

Hvis der ikke er vinduer i din entré, så sørg for at gøre rummet lysere. Invester i nogle ordentlige loftslamper og pærer, der kan give et godt lys. Du kan også få rummet til at se større ud ved at hænge et spejl op på væggen – det er også godt, når du skal have overtøjet på.

Har du pladsen, så bør du også stille en eller flere planter ud i din entré. Det giver et godt førstehåndsindtryk, og sammensat med et gulvtæppe kan din entré næsten komme til at ligne en lille stue.

Undgå at hænge for mange ting på væggene, hvis du har en smal entré. Hvis nogen har svært ved at få deres fodtøj af og snubler, er det så træls at støde ind i en masse billeder. Et bord med en nøgleskål eller en hylde med de vigtigste ting er faktisk alt, du har brug for, når du bor i en lille bolig.

Skriv et svar