Sådan fandt jeg min drømmesofa

Hos mig, og nok også hos mange andre, er stuen uden tvivl det vigtigste rum i hjemmet. I stuen sidder vi sammen, hygger os og nyder gode stunder. Både med venner og familie. Her snakker vi, nyder kaffen, vi ser film, griner og græder sammen. Derfor synes jeg også, at det er vigtigt, at sofaen er lækker, komfortabel og med plads til os alle sammen. 

Hvad skal jeg lede efter? 

Inden du skal ud at købe en ny sofa, så er det vigtigt, at du gør dig en række overvejelser. Det er derfor vigtigt, at du klart og tydeligt overvejer: 

  • Hvor sofaen skal stå
  • Passer sofaen ind i den nuværende indretning
  • Er én sofa nok til stuen?

Sofaen er nemlig det møbel, som vi opholder os mest i, når vi er hjemme. Dog har vi en tendens til at placere sofaen efter, hvor tv’et er henne i rummet – og dette skal vi væk fra. Hvis vi fx placerer vores sofa mere i midten af rummet, og ikke bare altid op af en væg, og påfører en ”arm” på tv’et, bliver rummet meget mere åbent og efterlader langt mere plads til kreativitet. 

Hvis dine møbler i stuen alle sammen er blå plastik møbler med ternede hynder eller betræk, så passer en lædersofa i stort ligefrem ikke ind. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvordan sofaen vil se ud i forhold til dine resterende møbler og om looket er det samme. Og i samme ombæring er det også værd at overveje om rummet er stort nok til at rumme mere end én sofa. Det er i hvert fald mine bedste råd inden du starter din jagt på en ny sofa. Nu tilbage til hvordan JEG fandt min nye sofa.


Stilrent og lækker
Jeg startede med at søge nettet tyndt for sofaer, men lynhurtigt fandt jeg den og jeg var ikke i tvivl fra det sekund, hvor jeg så den. Herfra skyndte jeg mig at kontakte en af deres forhandlere, som nemt og simpelt kunne guide mig. Forhandleren og jeg fik hurtigt lavet en aftale, hvor jeg kunne komme forbi og prøve deres møbler.

Et par dage senere sad jeg i butikken og satte mig ned i den sofa, som jeg slet ikke være i tvivl om skulle være min. I det der uden tvivl skulle være min nye sofa. Og det der gjorde den helt rigtig var, at jeg kunne komme med mine egne ideer. Sofaen endte derfor med at være helt unik, veldesignet og specielt tilpasset til mig og mine behov. Jeg kunne nemlig både selv vælge farve, materialer og udtryk. 

Aldrig har jeg været så begejstret! Det var ligesom at komme ind i en stor bland-selv- slikbutik, hvor jeg frit kunne vælge og blive betaget af hver enkelt forslag, som forhandleren kom med. Forhandleren forklarede mig, midt i al min iver og glæde, at det vigtigste for dem var, at vi sofaen blev tilpasset til mig og mine behov, hvorfor de forstår vigtigheden af et godt udvalg af tekstiler, farver, design og håndværk.

Min sofa er fantastisk!
Og nu kan jeg vist ikke længere trække spændingen. Min sofa er en Senator 5373 og er den bedste sofa, som jeg nogensinde har haft! Jeg elsker den, dens komfort og den rummelighed. Jeg har desuden kombineret den med en senator 5372, som er en 2-personers sofa. Begge sofaer fik jeg speciallavet og fremstillet præcis, som jeg ønskede mig. Vil du også have verdens bedste sofa? Du

  

kan læse mere her. Dét som gør den her sofa, så særlig for mig er, at den er voldsomt elegant. Det giver et helt særligt præg på stuen. Jeg føler, at min stue er blevet meget mere præsentabel! 

 

Skriv et svar