Sådan får du styrken tilbage i håret som kvinde

Hårets naturlige styrke er ikke en selvfølge. Håret vil miste sin styrke, hvis du ikke gør en aktiv indsats selv.

Der findes mange gode hårtips som at bruge de bedste hårprodukter på markedet, så du kan opnå og vedligeholde et smukt hår. De bedste produkter er ikke nødvendigvis de dyreste, men du skal dog overveje om du har råd til at købe for dårlige hårprodukter. Du sparer penge her og nu ved at vælge de helt billige produkter, men det kommer dit hår måske også bare til at afspejle.

Bliv klogere på hårets sundhed og glans – Sådan får du styrken tilbage i håret som kvinde.

Din kost påvirker hårets styrke

Der kan være mange årsager til manglede fylde eller tyndt hår. Mange tilfælde kan ikke løses med vaneændringer, kost og hårprodukter. Men din daglige kost har dog indflydelse på den generelle sund hvilket også inkluderer håret.

Din krop har brug for nok vitaminer og mineraler. Hvis du ikke får den rette mængde, vil kroppen selv tage næringsstoffer fra f.eks. håret til vitale organer der prioriteres højere. Derfor skal du spise dig til sundere hår, hvor kosten skal være velafbalanceret rig på sunde fedtsyrer, proteiner m.m.

Styling af håret

Rigtig mange af os bruger elektriske hårapparater som hårtørrer, krøllejern eller måske glatter håret med glattejern. Det at køre glattejernet gennem håret inden du skal ud af døren, er noget som rigtig mange gør. Men her gælder det om både at beskytte håret med varmebeskyttende spray og så købe en styler i ordentlig kvalitet. Varme er ikke godt for håret, og her gælder det om at glattejernet har en kvalitet der beskytter bedst muligt.

Brug de rette hårprodukter

Forkerte, dårlige eller for brug af hårprodukter har også indflydelse på hårets sundhed. Øge blodtilførsel i hårbunden vil hjælpe med at næringsstoffer bliver transporteret nemmere ud til hårrødderne. Her kan en hovedbundsmassage med en børste også hjælpe.

Hvis du vil genvinde styrken i håret, er det en rigtig god ide at kigge efter gode hårprodukter. Den bedste shampoo som de forskellige produkter her, kan gøre en forskel på at hjælpe og skade håret.

Det gælder også om beskyttelse håret mod for meget hårvask, krøllecreme m.m. Gå efter kvalitet når du vælger hårprodukter, så du ikke tørrer håret ud unødvendigt. Her behøver det ikke nødvendigvis være eksklusive Redken produkter, men undlad for billige all-in shampoo og lignede.

Selvom der sikkert er andre ting, som du gerne vil bruge pengene på lige netop i det øjeblik, så er det langt fra den klogeste beslutning at gå ned på kvalitet. Så gør dig selv og dit hår den tjeneste at vælge top produkterne på markedet, så du altid er sikker på at få det bedste af det bedste og skabe den naturlige hårpleje.

Skriv et svar