Øreringe i sølv

Find et stort udvalg af øreringe i sølv hos Abelstedt. Alle vores øreringe er lavet i 925 sterlingsølv, hvilket er den reneste og højeste kvalitet du kan få. Alle vores øreringe er nikkel fri og holder sig smukke i generationer.

 

Kan sterlingsølv irriterer øret?

Hvis du har en allergisk reaktion på sterlingsølv, er der typisk på grund af spor fra nikkel. Men alle vores øreringe er nikkel fri og overholder alle EU-standarder. Husk dog at tage dine øreringe af en gang i mellem, for at rense og pudse dem. Bliver dit øre irriteret, kan det være grundet skidt som har siddet på ørestikken, og derefter er blevet ført ind i øret. Sørg derfor for at tage dem af og vask dem fra tid til anden.

 

Kan jeg bære mine sølvøreringe hverdag?

 

Jo mere du bærer sterlingsølv, desto mindre er sandsynligheden for at de begynder at oxidere, så på med øreringene og hver ikke bange for at bruge dem til hverdag også.  Ønsker du at bære sterlingsølv øreringe hele tiden, er det en god ide at købe noget sølvrens, så du kan holde skidtet og fedtet væk fra dine øreringe, så du bevare den smukke glans.

 

Her er grunden til at købe ægte sølv øreringe til kvinder, er en god beslutning

 

Når du leder efter øreringe, er det første, der er ens bekymring, beslutningen om hvilket metal man skal gå efter. Man skal huske på metallet, da det bestemmer udseendet såvel som holdbarheden af ​de øreringe man køber. Det bedste svar på dette dilemma er sterlingsølv. Sterlingsølv er en legering, der indeholder 92,5 vægtprocent sølv og 7,5 vægtprocent af andre metaller normalt kobber og undertiden andre metaller som zink eller nikkel. Grunden til dette er, at rent sølv er for blødt til at blive formet, og er derfor legeret med andet metal for at øge dets holdbarhed og styrke. Sølv har mange formål som fx at fremstille mønter, dekorative genstande, redskaber og smykker. Faktisk er sterlingsølvsmykker en af ​​de kommende favoritter på markedet. Der er mange årsager til, hvorfor du skal købe øreringe i sterlingsølv.

 

 

Flere gode grunde til at vælge øreringe i sølv

 

Den grundlæggende årsag er, at sterlingsølv har en øget styrke ift andre metaller som er rent sølv eller guld. Det er således mere holdbart end disse metaller. Dette er især praktisk, hvis man leder efter smykker til daglig brug, da det kan tage det hårde slid.

 

For det andet giver sterlingsølvsmykker et forbløffende look og fremhæver den overordnede personlighed for den person, der bærer det. Gnisten og glansen af ​​sterlingsølvsmykker er absolut smuk, og det er ved at blive en ny trend blandt kvinder.

 

For det tredje er Sterlingsølv omkostningseffektivt, da det tilbyder det samme udseende som hvidguld, men det er billigere end hvidguld, selvom det stadig er et ædelmetal. Således giver det dig mest værdi for dine bukke. Sølv er ikke et tungt metal, det er derfor også mere behageligt at bære øreringe lavet af sølv.

 

For det fjerde ser sterlingsølv nøjagtigt ud som hvidguld eller platin, og er derfor et godt valg til især øreringe. Det giver et æstetisk look, men er ikke så dyrt som platin. Det klassiske metal sikrer også, at det passer godt med ethvert look, man sigter mod.

 

Endelig er sterlingsølv meget lettere at vedligeholde. Selvom det er sandt, er sterlingsølv også mere tilbøjelig til at plette grundet oxidering, dette kan dog let poleres af med evt. sølvrens, for at opnå glans og perfektion. Derudover er det lettere at genbruge til andre smykker, da det er et billigere metal med mindre afgifter. Det er derfor et mere CO2 venligt materiale.

 

Sterlingsølv er derfor blevet en af ​​de hotteste tendenser på smykkemarkedet. Med en stigning i online markedsføring er salget af sterlingsølvsøreringe skubbet op, det viser undersøgelser og salgstal. Alsidighed og unik appel er også grunden til, at du bør købe sterlingsølvsøreringe. Klassiske øreringe som runde creoler, øreringe med sten og diamanter og dristige ringe ser især fantastiske ud i sterlingsølv. Det er billigere alternativ, men på ingen måde mindre eksklusivt.

 

Runde creol sølv øreringe

 

Alle piger bør have et par runde øreringe i sølv, de er smukke og kan bruges til et hvert outfit. Den runde ørering har været en mode trend helt tilbage til middelalderen og især romertiden. Runde øreringe vil aldrig gå af mode. De kan findes i et hav at designs, størrelser og farver. Er du i tvivl om hvilke par du skal vælge? Her er en lille guide over Abelstedt’s runde øreringe.

 

Alle vores creoler er i en medium størrelse, vores mindste creoler er Flora Leaf creolerne med smukke blade, der omfavner øreringen hele vejen rundt. Det største par creoler er vores klassiske øreringe med en emerald cut sten øverst på øreringen. Er du den klassiske pige er disse øreringe et perfekt match til dig. Når man kigger på målene af øreringene, siger man ofte at 8 mm er de mindste mini øreringe og 80mm er dem der virkelig laver et statement. Alle vores runde øreringe er lige imellem disse to mål, for at skabe et smukt og elegant look, uden at det bliver for tungt et look.

 

 

Hvad er oxiderede sølvøreringe?

Oxidationsprocessen er en blandingen af ​​de to metaller til dannelse af legeringen. Et rent metal som sølv udsættes for svovl for at få den oxiderede virkning. Oxideret metal bruges til at fremstille en lang række genstande som halskæder, øreringe, ankelkæder, kæder, smykkeskrin og ornamenter til huset. Hos Abelstedt tilbyder vi ikke oxideret øreringe, da øreringe som disse har et mere råt og sort look.

Skriv et svar