Kom i gang med at investere med Novo Nordisk aktie og Tesla aktie

Er du interesseret i at eksperimentere med aktier og forhåbentlig tjene lidt ekstra penge? Det kan være svært at komme ind på aktiemarkedet og forstå det snørklede system som en almindelig borger, men der er et par ting, du kan gøre, for at starte godt ud.

Investér aldrig mere end du er villig til at tabe

Den vigtigste regel af dem alle er, at du aldrig skal smide flere penge efter aktier, end du er villig til at tabe. Aktiemarkedet er ikke helt ulige gambling, hvor det ofte er op til held, om du får nogen gevinst eller ej. Du kan risikere at tabe penge på din investering, så gå ind i det med vidt åbne øjne og start ud med mindre summer, indtil du føler dig mere sikker i dine valg.

Novo Nordisk og Tesla kan være gode steder at starte

Når du starter med at investere, kan det være smart at vælge aktier i stabile virksomheder, der har gode chancer for at vækste eller i hvert fald ikke har udsigt til nogen konkurs lige foreløbigt.

Vil du investere i danske virksomheder, kan du starte med en Novo Nordisk aktie eller Tesla aktie.

Danske Novo Nordisk

Her er der tale om et dansk medicinalfirma, der sælger til hele verden. De er især store indenfor diabetes-medicin og medicin til folk i overgangsalderen. Det er et forholdsvis stabilt marked, og når du investerer i en Novo Nordisk aktie, støtter du dem også i deres arbejde. Det er en win-win situation for dig.

Generelt kan medicinalområdet være et godt sted at investere, da der altid vil være behov for medicin.

Grøn energi og Tesla

Et andet sted, du kan investere, er grøn energi. En Tesla aktie kan være et godt sted at starte. Det er en verdenskendt virksomhed, og elbiler vinder langsomt, men sikkert, mere og mere indpas på de globale veje.

Vedvarende energi vil kun blive mere relevant i fremtiden, så det kan være et godt marked at investere i, da andre energiområder højst sandsynligvis vil blive mindre relevante i fremtiden.