Køb børneparaply rød med matchende håndtag kun 89 kr

Børn elsker at være udenfor, og de elsker at udforske alle de ting i livet, som mange af os voksne finder uinteressante eller endda irriterende. Derfor kan det ikke komme som nogen overraskelse, hvor meget de små børn især sætter på at komme udenfor, når det regner. Og det eneste, du i den situation skal sørge for, er noget godt regntøj og en rød børneparaply, der kan være med til at gøre legen endnu sjovere.

Børneparaply rød med reflekser på – Malthe

Når det regner, er det bare med at komme udenfor. Regnen ligger nemlig op til masser af sjov, som man ellers ikke kan efterligne. Når det regner, kan man nemlig hoppe rundt i de mange sjove vandpytter og blot nyde livet, som det er her og nu. Og så er alt det vand også noget forunderligt noget. For det trænger ikke ind gennem regntøjet, og så kan man også afskærme for det med en børneparaply rød. Vi anbefaler man ikke giver et bare under 3 år denne børneparaply, da den indeholder små dele.

Køb flot rød børneparaply med smart buet håndtag i samme farve som skærmen

Når dit barn skal ud og lege i regnen, kan det således være til stor glæde at udstyre barnet med en børneparaply rød. En sådan kan nemlig føre til yderligere leg, fordi den kan danne et skjold mod alt det vand, som der kommer ned. På den måde kan den røde børneparaply pludselig være et hus, en hule, et fly, en rumraket, eller hvad fantasien nu ellers ligger op til.

Køb fx 2 børneparaply rød eller anden farve få gratis fragt

Og en børneparaply i en sjov farve som rød er også blot sjovere end for eksempel en i en sort farve. Børn elsker farver, og derfor skal vi selvfølgelig udstyre dem med det. Farverne er nemlig med til at øge deres kreativitet og i en tid, hvor de er mere fokus på elektronikken, er det med at omfavne alt den kreativitet, som vi kan.

Størrelsen på denne røde børneparaply er 59 cm, når den er slået sammen, dens diameter når den er slået op er 73 cm. Den har 8 paneler, vejer blot 185 gram. Vælg en børneparaply rød fordi et barns kreativitet øges markant, når det får lov til at udforske, være udenfor, og lege i samspil masser af stærke farver.