Hvordan skal din fastelavn se ud?

Lige om lidt bliver det tid til fastelavn, og så er det med at finde noget hygge frem. For det er altså trist, at den er ved at blive udkonkurreret af halloween. Fastelavn er udpræget dansk, og det er noget, vi forældre kan huske fra barndommen.

Mange institutioner holder stadig dagen i hævd, så derfor er den ikke helt gået i glemmebogen. Det vigtigste ved fastelavn er at klæde sig ud, og det kan gøres på rigtig mange måder. Det behøves bestemt ikke være en dyr fornøjelse. Du kan lave det meste selv ved at kigge dit gamle tøj igennem. Hvis dine børn mærker, at du hygger dig, så hygger de sig sikkert også.

Hvilken udklædning skal I have?

Det er svært at finde på den helt rette udklædning. Det er både noget, der skal matche dit barn. Med ansigtsmaling børn kan I komme rigtig langt. Der kan I få den helt rette forandring frem, så barnet virkelig ligner det, han eller hun skal udklædes som. Det er det allersjoveste, hvis ligheden bliver rigtig god. Det er med at finde noget, der er rart at have på, fordi barnet skal nok bære det i mange timer. Ansigtsmaling børn opfylder alle kriterier, og derfor kan I roligt få det lavet uden besvær. Dermed kommer du og dit barn til at få en meget bedre dag. Ansigtsmaling børn er et rigtig godt sted at få en spektakulær udklædning og måske kan I splejse om udgiften.

Hvad kan I ellers gøre?

Det er vigtigt at huske, at alle dagene skal være gode. Ikke kun højtiderne men også alle de kedelige hverdage. Men derfor kan I med fordel gøre dagen til noget særligt alligevel. For det er netop højtiderne, der får os til at fejre hverdagen med alle dens rutiner. Det er de festlige dage vi husker, men kun fordi de er i rammen af hele året med alle de andre dage. Så de gyldne øjeblikke kan findes overalt. Det er bare med at åbne øjnene. Så gælder det bare om at møde det i den rette udklædning.

Skriv et svar