Guide – sådan finder du gaver til teenagere

Det er ikke helt let at være teenager. Uanset om man er nybagt teenager eller lige på grænsen til voksenlivet, så kan det være svært at ønske sig noget realistisk. De fleste ønsker sig elektronik i dyre domme, og det er gaver, som alle ikke har råd til at give.

Du kender garanteret til følelsen af at sidde og finde på den perfekte gave til teenageren i dit liv. Det skal både være cool, men også noget de rent faktisk gider at bruge. Det kan være svært at give tøj, hvis ikke de har ønsket sig noget specifikt – for hvad nu hvis de mener, det ser grimt ud?

Der er mange spørgsmål, man stiller sig selv, når man leder efter gaver til teenagere. I denne artikel gennemgår vi gaveidéer, som du kan tage ned og købe med det samme, eller blot bruge til inspiration.

Brug den barnlige sjæl som inspiration

En teenager er stadig et barn. Derfor vil de helt sikkert også finde det sjovt med noget, der kan vække den barnlige side i dem. Det kan en Nerf Gun blandt andet (se flere modeller af nerfgun her). Nerf har været på markedet længe, faktisk siden 1991, og du kender måske derfor selv til det. En Nerf Gun er et plastikgevær, der skyder skumpile ud, og som har givet masser af børn timevis af sjov.

Hvis du gerne vil overraske din teenagere med en lidt anderledes gave, er en Nerf Gun perfekt. Det kan endda være teenageren har leget med dem, da de var yngre, og derfor kan det også være en nostalgisk gave. Det er dog helt sikkert, at der findes timevis af sjov i det farverige plastikgevær.

Det behøves dog ikke kun at være skumpile og geværer, der bringer den barnlige sjæl ud. Det kan også sagtens være et par rulleskøjter. De ligger nemlig lige på grænsen til stadig at være cool, men også have munterheden fra barndommen med. Hvis din teenager aldrig har stået på rulleskøjter, så kan det være, det er på tide.

Både med en Nerf Gun og et par rulleskøjter får man meget motion. Har du svært ved at få din teenager væk fra iPaden, sofaen eller YouTube? Så kan du bruge en af disse gaver til motivation. De vil helt sikkert ikke opdage, at de får løbet en masse, når de jagter deres venner med en Nerf Gun.

Elektronik er vigtigt hos teenagere i dag

Det er dog ikke kun en Nerf Gun, der kan noget. I dag er vores liv i høj grad baseret på de sociale medier. Det er her vi kommunikerer med hinanden, og det vil du tydeligt kunne se gennem din teenager. De kan bruge timevis på at snakke med deres venner over mobilen eller computeren.

Af den grund ser vi også flere ønsker, hvor elektronik er involveret. Her er det både mobiler, computer såvel som en hel del tilbehør, de fleste teenagere ønsker sig.

Det kan dog være lidt dyrt at skulle købe en spritny smartphone, blot fordi resten af klassen har den. Ønsker du dog alligevel at give en form for elektronisk gave, så findes der et hav af sjove gadgets derude. Det kan være alt lige fra høretelefoner til minikøleskabe. Faktisk er det næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvilke gadgets du kan give.

Få din teenager til at røre sig

Det er langt fra sikkert, din teenager ønsker sig noget, der kræver fysisk aktivitet. Gør de ikke, så kan du stadig give snedige gaver, der inddrager fysisk aktivitet. Længere oppe nævnte vi Nerf Gun og rulleskøjter som glimrende eksempler på dette. Frygt ikke, der er også flere muligheder.

Et eksempel på dette kunne være oplevelsesgaver. Som det kommer af navnet, så får man altså en på opleveren ved disse gaver. Du kan eventuelt arrangere en tur i trætoppene? Det kan gøres flere steder i landet. Her får man brugt både arm- og mavemuskler. Det eneste, der skal tages hensyn til, er at din teenager ikke lider af højdeskræk.

Også bridgewalking er blevet rigtig populært. Ikke nok med en flot udsigt og god vind, så får man også gået en del. Endnu engang er det bare ikke til den, der frygter højder.