Gode tips til at holde kontakten med dine veninder som bor langt væk

Bor du langt væk fra nogle af de mennesker, du holder af? Er du for eksempel i et langdistanceforhold? Eller bor din ven eller veninde i den anden ende af landet end dig selv? Det kan også være, at noget af din familie bor langt væk fra dig?

I så fald er der nogle råd, som er gode, hvis I gerne vil holde kontakten. Relationer bevares nemlig ikke, hvis ikke I aktivt gør noget for at pleje dem.

Man kan holde kontakten på mange måder. Det vigtigste er, at I sørger for at vise hinanden, at I vil hinanden og jeres relation. Derudover er det selvfølgelig utrolig vigtigt somme tider at ses i det virkelige liv.

Hold kontakten over mobilen

I disse digitale tider er det selvfølgelig oplagt at holde kontakten over mobilen. Dette kan I gøre på flere måder – kig eksempelvis på CBB mobildækning.

Nogle kan lide at skrive sammen. Hvis I skriver sammen ofte, vil I føle, at I er en del af hinandens liv, selvom I måske ikke ses i den fysiske verden. Dog kan kontakten også på denne måde let blive overfladisk. Hvis dette er et problem for jer, kan I overveje at skrive breve eller mails til hinanden. Her skriver man typisk længere beskeder til hinanden, og man vil automatisk gå mere i dybden.

Derudover kan det også være rigtig rart at snakke i telefon sammen nogle gange. Det er rart at høre den andens stemme. Og det er altså bare ikke det samme at skrive sammen som at tale sammen. Sørg for at du har et godt mobilabonnement med god mobildækning. Dette kunne fx være med Duka mobil dækningskort.

Sørg for at ses i virkeligheden

Selvom man kan holde meget kontakt over mobilen med SMS og telefonopkald, så må I ikke glemme at ses i virkeligheden. Det er nemlig denne umiddelbare kemi, som der er mellem mennesker, når de er sammen, som er det altafgørende.

Når I ses, kan I hurtigt mærke, om I stadig klikker sammen. Nogle mennesker glider nemlig også bare fra hinanden over tid, og det er helt okay.

Hvis I ikke har mulighed for at ses, kan I måske facetime eller skype i stedet for. Dette er nok det nærmeste, man kommer på at ses i ”virkeligheden”. Glem dog ikke, at dette på ingen måde kan erstatte det fysiske samvær med et andet menneske.