Gode tips og råd til ferie i Danmark

Året er 2020 og størstedelen af ferier er blevet udskudt på ubestemt tid. Resultatet er forfærdeligt for turistliv verden over, moralen herhjemme og tomme kufferter. Desværre ikke en sjov oplevelse.

 

Det har dog åbnet op for noget helt andet – nemlig ferie i Danmark. Det lille land, vi kommer fra, hvor størstedelen vælger at rejse fra, når skolerne giver elever fri.

 

Hvem har sagt, at det ikke er muligt at få en rigtig god og oplevelsesrig ferie i Danmark?

 

Her i artiklen vil vi gennemgå de masse guldgruber Danmark gemmer på. Og hvordan du kan opleve dem i fællesskab.

 

Campingferie i Danmark

 

Campingferie findes i mange forskellige former. For mange er det en tradition, at der lejes (eller i forvejen ejer) en campingvogn og tager på denne type camping. En rigtig hyggelig oplevelse for hele familien.

 

En anden måde er direkte under himlen eller med familietelt. Ved at gøre det på denne måde, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan ferien kan udforme sig. Der er utallige aktiviteter og steder, der kan besøges for at skabe den totale oplevelse.

 

Med hele familien i sommerhus

 

Sommerhus er også ekstrem populært. Det er dog en ferietype, der blev booket fuldstændig op, da restriktionerne væltede ind.

 

En sommerhustur skal absolut ikke undervurderes – du er typisk omgivet af smuk landskab, kyster og en forfriskende luft.

 

Badeferie

 

Står den på ferie med et yngre publikum, er det meget populært med badeferie. Der er rigelig med oplevelser for de voksne, mens de yngste i familien slår sig løs i det store badeland.

 

Kroophold

 

Et kroophold har i mange mange år været rigtig populært, når det kommer til oplevelsesmarkedet i Danmark. Det er simpelthen en del af den danske historie og rig på kultur. Mulighederne er mange med et kroophold, hvor du typisk kan vælge mellem adskillige aktiviteter afhængigt af den bestemte kro. Ofte medfølger en meget spændende historie.

 

Cykelferie

 

Den letteste måde at holde dig aktiv og opleve Danmark er med en cykelferie. Her er fordelen også, at du kan være ekstrem fleksibel med oppakning og overnatning. Hvis du selv pakker til et par personer, kan det være rigeligt med telt, ekstra tøj og andre nødvendigheder. Og ellers er alternativet jo, at du blot stikker ind omkring på ruten og får søvn. En rigtig god måde at opleve det danske landskab, uden det er gennem en bilrude.