Festsange – gør festen uforglemmelig

Nu sidder vi her om bordet, og festen ja den er i gang.

Nu er vi alle på sporet

Og klar til at synge en sang.

Festssang, lejlighedssang, et lille kvad.. kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er dog, at de virkelig kan være med til at gøre festen til en af dem man husker.

Måske skal du til guldbryllup, sølvbryllup, kobberbryllup, konfirmation eller bare til fødselsdag hos en person du kender rigtig godt.

Problemet er bare at du ikke lige er typen, der rejser sig og holder en tale foran en stor samling, uden at falde i ordene og få svedige håndflader.

Her kan en festsang være en perfekt løsning. Festsange kan være meget mere end bare en sang, en festsang kan både være personlig og sjov på samme tid.

Det kan være en helt igennem fantastisk måde at udtrykke sig, og samtidig få hele forsamlingen med. En festsang kan løsne det hele lidt op, uden at blive grav alvorlig.

I stedet for at alle øjne hviler på dig, kan du i fællesskab få sunget ordene ud. Det kan rime, det kan være sjovt, det kan være personligt, det kan være alvorligt, og det kan være alt på én gang.

Og det smarte med festsange er, at de rent faktisk sidder bedre fast i folks hukommelse end taler gør. Melodier bliver husket, og melodier sætter dit humør i vejret helt automatisk.

Festsang til din fest

Få skrevet din festsang – og bliv husket

Det kan være utrolig svært at skrive en festsang der rent faktisk kan synges, og det vil være utrolig ærgerligt hvis gæsterne sidder og ikke kan synge teksten.

Der kan være mange udfordringer ved at skrive en festsang, og det kan hurtigt blive et decideret irriterende når det ikke hænger sammen.

Der er heldigvis hjælp at hente – få skrevet din festsang, så den både bliver personlig, sjov og samtidig kan synges. Det kan du få gjort lige her.

Hver med til at gøre festen til en af dem man husker, få skrevet din festsang i dag.

God fest!