Få det hyggeligt med fleecejakker og -trøjer

Det er slut med stive uldfrakker og tunge læderjakker. I dag er fleecejakker og -trøjer blevet en fast bestanddel af garderoben for mænd overalt. Fra traditionel plaid flannel til hyggelige sherpa-forede hættetrøjer – denne trend er kommet for at blive. Lad os se nærmere på, hvorfor fleece har overtaget mændenes mode.

Hvorfor fleece? 

Fleece er blevet så populært i de seneste år, fordi det er så alsidigt. Det kan lægges i lag med andre stykker tøj for at skabe et mere poleret look, eller det kan bæres alene som et letvægtsalternativ, der stadig ser stilfuldt ud. Denne evne til at gå fra dag til aften gør fleece til et valg for mange mænd, når de skal klæde sig på om morgenen. Derudover er selve stoffet varmt og alligevel åndbart, hvilket gør det til et godt valg til de kolde måneder uden at være for omfangsrigt eller begrænsende.

Fleece – ikke længere kun til vinteren! 

Mens fleece måske tidligere blev set som en eksklusiv vinterartikel, er det nu blevet en fast bestanddel året rundt for mange mænd, der gerne vil holde varmen, men ikke ønsker at ofre stil i processen. I forårs- og sommermånederne er lysere farver som grå, blå og grøn med til at holde fyrene kølige, mens de stadig ser velklædte ud. Og i de kolde måneder er der ingen mangel på muligheder, når det kommer til dristige farver og mønstre som f.eks. rødt ternede flannels eller sorte sherpa hættetrøjer. Og ved at tilføje tilbehør som huer og tørklæder kan ethvert look på et øjeblik gå fra grundlæggende til moderigtigt.

Fremtiden for fleece 

Efterhånden som teknologien udvikler sig, gør vores tekstiler det også! Mange virksomheder anvender nu genbrugte plastflasker i deres produktionsproces, hvilket er med til at reducere affaldet og samtidig give os miljøvenlige muligheder, der er bløde og holdbare på samme tid. Dette fokus på bæredygtighed betyder, at endnu flere mennesker vil kunne følge med i denne trend uden at have dårlig samvittighed over deres miljøpåvirkning. Så hvis du ikke allerede er hoppet med på denne trend – så er det nu din chance! 

Kender du Fat Moose?

Hvis du elsker den nye fleece-bølge indenfor herremoden, vil du også elske det dansk brand Fat Moose. Fat Moose designer og kreerer tøj til både den urbane mand og til ham, der elsker outdoor-stilen. Fatmoosebrand.com er international, men du kan stadig handle som dansker. I 2023 åbner de en dansksproget webshop.

Konklusion

Fleecejakker og -trøjer har overtaget herremoden, fordi de er så alsidige og behagelige på samme tid! Disse dele kan nemt gå fra dag til nat og er derfor perfekte til enhver sæson og lejlighed. Med nye innovationer, der bliver lavet hver dag, såsom genbrugsplast, der bruges i produktionsprocesserne, er der ikke noget bedre tidspunkt end nu til at hoppe med på denne trend! Så gør dig klar til at få det hyggeligt med nogle klassiske fleecestykker denne sæson – du vil ikke fortryde det!