Effektiv all round træning derhjemme

Vil du gerne træne effektivt og skånsomt på en god træningsmaskine, så kunne du gøre det på en crosstrainer. Hvis du nu samtidig gerne vil have din træning overstået i en vis fart og slippe for at gå i motionscenteret, så er der en løsning på det, som ligger lige til højrebenet.

Du kan installere en crosstrainer derhjemme.

Når træningen skal være både hurtig og effektiv

Det er faktisk muligt at klare din daglige træningen i løbet af relativ kort tid. Desuden kan maskinen indstilles, så den træner dig mere eller mindre intensivt. Så du kan roligt give den gas på din hjemme-crosstrainer.

Hvad træner crosstraineren?

Grunden til, at maskinen kan træne dig så effektivt, er, at den træner så at sige hele kroppen. Du får gang i både fødder, ben, bagdel, ryg, mave, bryst, arme og nakke, når du træner på crosstraineren. Derfor styrkes alle disse mange muskelgrupper, og også hele hjerte-kar-systemet bliver aktiveret. Det vil sige, at du får træet både styrke og kondition.

Hvorfor er den også skånsom?

Når du træner på denne maskine, så er både arme og ben i gang på én gang. Lemmerne bruges skiftevis og på kryds. Deraf maskinens navn.

Når alle fire lemmer er aktive på én gang, så fordeles belastningen ligeligt. Det betyder, at ingen dele af kroppen lider overlast. Det betyder også, at du kan træner på den, selv om du ikke er i super god form, eller hvis du er skadet.

Kan alle bruge en crosstrainer?

Som elitesportsmand kan du også have stor gavn af at træne på en crosstrainer. De gode maskiner er udstyret med flere træningsprogrammer, således at alle kan træne med stort udbytte.

Så uanset, om du er nybegynder eller skadet, eller om du dyrker motion på meget højt plan, så kan du træne på din crosstrainer og så få god effekt af din træning.

Hvorfor træne derhjemme?

Der er flere fordele ved at have din egen crosstrainer stående derhjemme. Først og fremmest er der tilgængeligheden. Din egen maskine er altid tilgængelig.

Dernæst slipper du for at bevæge dig et andet sted hen for at kunne træne, så du sparer tiden til transport. Er tiden i det hele taget noget, du har for lidt af, så er det super praktisk at have mulighed for at træne når som helst, det lige kan passe ind i dit øvrige program.

Hvordan finder jeg den gode crosstrainer?

Der er flere udbydere af crosstrainere, som hellere end gerne vil sælge en til dig. Vil du gerne have en af en god kvalitet, så ville det jo være rart for dig at have nogle idéer om, hvad du skal være opmærksom på.

Det kan du få, hvis du for eksempel søger på crosstrainer test, så kan du bl.a se flere artikler hvor fem af de bedste crosstrainere bliver testet. Tilmed får du en generel information om, hvad du kan forvente af en god maskine.

Sætter du dig godt ind i det, så er du klart bedre rustet til at kunne vælge den crosstrainer, der skal blive din hjemmetræner.