Driver du en frisør

Driver du en frisør og mangler tips til hvordan du kan gøre endnu mere til at flyde alle dine tider ud i løbet af dagen, eller hvordan du kan komme til at ansætte en ny frisør da der er for travlt og du tjener penge. Så kan det være du skal kigge mod online marketing, for at drive endnu flere kunder til butikken. Nu tænker du allerede det koster en bondegård, det gør det ikke, du kan gøre det for omkring 3000 pr måned. Det er ca 15 klipninger. Vil man udvide sin forretning og vinde markedsandele over sine konkurrenter, så koster det også penge til at starte med, men levere du gode klipninger og kan vinde kunderne fra dine konkurrenter, så kommer de altså igen måned efter måned.

Google Annoncering

Du skal gøre brug af Google search ads, som kan hjælpe med at få dig i toppen af Google. Det kan være en god ide, hvad man er i et område eller en by hvor man har mange konkurrenter. Nå toppen af Google Maps, så kan kunderne finde dig lyn hurtigt hvis de søger på frisør. Det er altså betalt annoncering der sker på Google. Hvis du skal have hjælp til Google annoncering, kan du kontakte marketing bureauet Din Webdesigner.

SEO

Det kan være en ide at gøre det som alle dine konkurrenter ikke gør, nemlig at arbejde med SEO. Det du kan gøre som mange andre ikke gør, er at lave blogpost med tips og tricks til håret. Her har du også mulighed for at ligge dine egne produkter fra butikken ind over når du giver tips.

Det kan også være du skal have optimeret på dine h1, h2 eller h3, eller komprimeret billeder, for at dit site bliver hurtigt. Skal du have hjælp til din SEO til en fornuftigt pris.

Skriv et svar