Derfor er transformer figurer så populære blandt børn

Transformer figurer og transformers filmene er virkelig blevet populære igen. Selvom det er mange år siden, at den første oprindelige transformers film udkom, så er legetøj og tegnefilmene stadigvæk virkelig populære blandt mange børn. Har du eller dit barn endnu ikke kendskab til transformers legetøj? Så læs med her.

Findes både som legetøj og tegnefilm

En af grundende til at transformer figurer er så populære blandt børn er, at der både er lavet legetøj og tegnefilm af figurerne. Børnene kan derfor nemt genkende de forskellige figurer når de ser dem i legetøjsbutikkerne.

Omvendt kan de også nemt genkende deres legetøj oppe på fjernsynet, hvis du sætter tegnefilmen på. Børn elsker genkendelig og derfor er alt legetøj der også er lavet som tegnefilm generelt ret populært og nemt at gå til.

Sejt legetøj til drengene

Udover at det er nemt at genkende de forskellige transformer figurer, så er de også bare mega seje. Robotter der kan lave sig om til biler, hvor cool er det ikke lige? Sådan har de fleste drenge det i hvert fald. Det er også en af grundende til at transformers er blevet så populært.

Drengene synes, det er virkelig sejt legetøj, og derfor har de fleste drenge også mindst én af figurerne. Når der er så mange børn, der har de forskellige figurer, bliver det pludseligt også meget nemmere at starte en leg sammen. Dermed mødes børnene også om deres transformers figurer og for meget sjov sammen med deres transformers og de andre børn.

Gode og onde transformers

Der findes både gode og onde transformers og det ser man tydeligt både i den oprindelige film og i tegnefilmen. Derfor er børnene næsten nød til mindst at have to figurer hver – en af de gode og en af de onde.

På den måde kan de langt bedre lege deres lege og lade legene minde om det, som de ser på tegnefilmen. Det gør det utroligt nemt for børnene at falde ind i en leg og dermed hurtigt komme godt i gang med legen. Det er bestemt en stor fordel hos både børn og deres forældre.

Skriv et svar