Derfor betalte vi for en god fotograf til vores bryllup

Din store dag skal være perfekt, skal være stor, skal være noget helt specielt. Alt det ved du, og du ved nok også, at det ikke kommer til at forløbe præcis, som du har planlagt.

Der er områder, hvor der kan gå et eller andet galt. Maden er forsinket, festen skal være lille og med mundbind, rækkefølgen af taler bliver helt forkludret osv.

Det vigtige her er at huske det gode humør, det er jeres bryllup, og så få styr på de absolut vigtigste ting.

En sød gestus kan ødelægge din bryllupsminder

Til vores bryllup havde vi besluttet, at et af de områder, der gerne skulle spille, var billeder. Det er billeder, du sidder tilbage med, når brylluppet er slut, og I tænker tilbage på det resten af livet.

Der var flere af vores venner og familiemedlemmer, som gerne ville stå for at tage billederne. Og det er virkelig en sød og dejlig gestus, at de vil bruge så meget af aftenen på det.

Men da billederne var så vigtige for os, ville vi gerne have en, der faktisk havde styr på at føre et kamera. Og så skulle en ven eller en bror ikke gå glip af så meget af festen, fordi de skulle huske hele tiden at få taget billeder.

En god fotograf er ikke nødvendigvis dyr

Selvom fotografen var højt prioriteret for os, var pengene alligevel knappe til en fotograf. Derfor besluttede vi at finde en fotograf på www.gratisfotograf.dk – og gud ske tak og lov for det!

Resultatet blev meget bedre, end hvis en ven havde taget billederne. Der var ikke noget billede, der blev glemt, fordi der lige var en vigtig snak eller et fuldt øjeblik.

Vores held blev gratisfotograf.dk, så vores råd er, at I klikker jer ind og finder en lige så god fotograf, som vi gjorde.