Brug ferien på at tage på en hyggelig kærestetur

Nyder dig og din kæreste også at have fri fra arbejde og have sommerferie? Har I måske ikke helt fundet ud af, hvad I kunne tænke jer at bruge ferien på endnu? Så skulle I måske overveje at tage på en tur sammen som par.

Hvem kunne ikke godt tænke sig lidt ekstra kvalitetstid sammen med kæresten? Hvis I tager på tur sammen, vil I have masser af tid til bare at være jer to sammen. Turen vil være et afbræk fra den til tider trivielle hverdag. Hvis I er heldige, kan I også lære helt nye sider af hinanden at kende.

Ud i det fri?

Hvis I kunne tænke jer at tage på tur sammen, må I overveje, hvilken tur det skal være. Der er nemlig mange forskellige muligheder, og faktisk er det kun fantasien, som sætter grænser.

Mange holder af at tage ud i det fri. I naturen findes en særlig ro, som mange ikke mærker i hverdagen. Hvis I normalt bor i byen, vil I sandsynligvis sætte pris på at komme ud i den friske luft. Ud og mærke skoven, træerne, himmelen og måske vandet – foruden hinanden.

Hvis I tager på telttur, er der dog flere ting at have styr på. Fx er det nok rart at sikre sig, at I har en god mobilforbindelse, da I ikke vil have adgang til trådløst internet (bredbånd) i naturen. Med en god mobilforbindelse kan I også se serier, hvis I får lyst til det.

Badehotel eller vandrehjem

Selvom I har et internet abonnement på mobilen, så I kan binge-watche på teltturen, er det måske stadig ikke lige jer at tage på telt- eller campingtur. Så må I tænke i andre baner – men fortvivl ej! Der er masser af muligheder.

Nogle par vil sætte pris på at tage på hotel eller kro sammen. En mulighed er også et badehotel. På et badehotel vil I kunnen nyde det danske sommervejr og den danske natur i skønne rammer. I vil få serveret god mad og skal ikke selv sørge for så meget. Altså vil I have masser af tid til at nyde livet og hinanden.

En lidt billigere løsning er at tage på vandrehjem. Det gode ved vandrehjem er, at de typisk er placeret smukke steder i naturen. Derudover vil I sandsynligvis møde en masse andre dejlige mennesker. De nye omgivelser og oplevelser vil uden tvivl virke stimulerende i parforholdet.