Anmeldelse af make up for ever high definition primer

Her til jul havde Sephora et sæt med 4 mini ting fra Make Up For Ever samt en fuld størrelse læbestift til salg til omkring 130 kroner. Jeg havde altid gerne ville prøve Make Up For Ever men har altid syntes det var for dyrt at investere i.

En af de ting jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve var deres Make Up For Ever High Definition Primer, derfor blev jeg glad da sættet indeholdte en mini størrelse af dette produkt.

Førstehåndsindtryk:

  • Dufter helt utroligt dejligt – den dufter hen af solcreme, hvilket jeg elsker da det er duften af sommer
  • Meget flydende, hvilket gør man ikke skal bruge særlig meget samtidig med den er enormt nem at fordele rundt

Den lille mini version holdte mig ca. til 10 gange, hvilket vil sige 10 gange har jeg kunne putte den i hele mit ansigt inden makeup, uden nogen problemer. Jeg brugte hvad jeg skulle.

Efter at have brugt den 10 gange, og nu er blevet nød til, at hoppe tilbage til nogle af min andre primers, har jeg fundet ud af hvor god den egentlig er. Som nævnt i mine førstehåndsindtryk dufter den utrolig dejlig, hvilket er rart når man sidder træt om morgenen, og skal have makeup på. Samtidig med det skal du ikke bruge særlig meget og den er let at fordele i hele dit ansigt.

Jeg kan rigtig godt lide konsistensen, som ikke er en silicone primer, men mere hen af en almindelig creme. Jeg lider af tør hud, og derfor er en creme primer bedre end silicone primer til mig, da silicone primers oftest sætter sig og fremhæver alle de tørre pletter.

Jeg kan ikke lige finde prisen, men tror den ligger på omkring 250 kroner. Dette er meget for en primer, men så snart jeg har pengene, eller måske jeg ønsker mig den i fødselsdaggave, skal jeg helt klart have den. Den er virkelig alle pengene værd.

Hvor kan Make Up For Ever High Definition Primer købes?

  • Sephora i København – eller i andre lande hvis du skal på ferie

Make Up For Ever High Definition Primer

Skriv et svar