5 ting du kan lave under hjemsendelsen

Hvis du som mange andre har været hjemsendt fra arbejde i, hvad der føles som evigheder, så har du sikkert fået lavet en masse hobby projekter, eller fundet nye interesser der tager meget af din tid. Vi har her samlet 5 ting som du kan lave i din bolig mens du er sendt hjem fra arbejde.

 

Få gennemgået tøjskabet
Du sikker måske i din pyjamas som du har haft på 2 gange siden mormor forærede dig den til slutrunden i 92. Men nu har du set fra bloggerne at man faktisk kan alt i sådan en fræk sag. Og at tøjskabet måske slet ikke behøvet at bugne sådan med alt dit kluns. Måske har der aldrig været et bedre tidspunkt end nu for at få ryddet lidt ud i de gamle klude, og enten sælge det på nettet, eller forære det væk. Det giver luft i skabet og en kæmpe tilfredsstillelse når det er gjort.

 

Ryd op i køkkenskufferne

Ærligt – hvornår har du så sidst sådan for alvor været igennem køkkenskufferne for datovarer og andre gamle sager? Sæt et par timer af til at få tømt skufferne og smidt alt den gamle mad ud der ikke dur mere. Hvis du vil optimere dine køkkenskabe og organisere dem, så du i fremtiden nemmere kan se hvad du har, og dermed ikke skal smide så meget ud, så organiser dem med Condibøtter. Condibøtter er gennemsigtige, billige plastikbøtter som er nemme at stakke sammen, og så er de suveræne til mel, gryn, kerner og meget mere. Condibøtter kan købes hos www.FoodFreaks.dk

 

Forbered mad til hele ugen

Når du nu er godt tilfreds over at køkkenet bare spiller 100%, så er det måske på tide at forberede mad til en hel uge på én gang. Og har du ekstra af condibøtter, så er de oplagte at bruge til at komme snittet frugt og grønt i og stable i køleskabet.

Udover at du har fået overstået det meste af ugens madlavning i løbet af en formiddag, så er der også penge at spare hvis du handler ind efter det, og råvarerne kan bruges til flere retter i løbet af ugen.

 

Få en ny farve på væggen

Onlinehandlen har stadig åbent, så du kan sagtens shoppe maline direkte hjem til. Så hiv fat i malergrejet og frisk huset op med en ny farve på væggene. Du vil elske det når du er færdig! Hvis du savner inspiration, så er Pinterest appen et godt sted at starte, for hvor er der bare meget flot inspiration og smarte detaljer man ikke selv havde tænkt på derinde.

 

Gå en lang tur hver dag

I den her tid får vi generelt ikke rørt os lige så meget som når vi ikke er hjemsendt, og samfundet er lukket mere eller mindre ned. Det er derfor vigtigere end nogensinde at få rørt sig lidt, og er der en bedre måde at gøre det på en at gå en frisk lang tur i det friske vejr. Det gør dig frisk, glad og måske tager det lige det værste ‘rona-fedt af hofterne.

 

Med de 5 gode råd her håber vi at det har givet inspiration til lidt nye ting du kan give dig til mens du er hjemsendt fra dit arbejde eller studie.

 

Skriv et svar