3 måder du kan få flere læsere på din blog

3 måder du kan få flere læsere på din blog

Har du en blog, og drømmer du om at få mange flere læsere på den, kan det være, at du kan bruge et eller flere af de tips, vi har delt med dig herunder.

 

Det behøver ikke at være svært at få flere læsere på sin blog. Det handler bare om at gribe det rigtigt an. Så kan du en dag også være heldig at ligge inde med en blog med mange tusinde læsere hver eneste måned.

Vær aktiv på sociale medier

For det første kan det være en rigtig god idé at være aktiv på de sociale medier. Kan du være aktiv på dem alle sammen, kan det være en stor fordel. For der er jo potentielle læsere og følgere alle steder, så derfor bør du ikke kun koncentrere dig om et enkelt medie.

 

Det kan blandt andet være en rigtig god idé at få oprettet dig en Instagram, at være på Facebook, TikTok, Snapchat og hvad der ellers er af muligheder derude. Så kan du finde unikke måder at gøre brug af dem alle på, når du kommer dertil.

Lav en Youtube kanal

Dernæst kan det være en god idé at lave en Youtube kanal. Der er mange bloggere, der også er begyndt at være på Youtube, og her kan du også hente rigtig mange nye læsere, hvis du ender med at lave nogle videoer, der bliver set af mange.

 

Der er flere og flere, der vælger at gøre brug af Youtube, og på sigt kan du måske endda ende med at tjene dine penge på Youtube også. Der er mange, herunder også danskere, der tjener rigtig godt på Youtube videoer, så det kan jo være, at du finder ud af, at det også er for dig.

Skriv flere indlæg på din blog

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé bare at komme i gang med at skrive noget mere på din blog. Jo mere du skriver på din blog, desto større chancer er der også for, at din blog bliver fundet på bl.a. Google, og det er en oplagt måde at få flere læsere på.

 

Du har meget større chance for at blive fundet på Google, hvis du har 200 indlæg, end hvis du har 10 indlæg. Så det er bare med at komme i gang med at skrive, hvis du savner flere læsere.

 

Har du problemer med internettet, når du skriver på din blog, kan det være en god idé at lave en bredbåndstest.