3 effektive måder til fjernelse af hudorme

Har du også de her enormt ulækre hudorme, som bare gerne må gå væk i en fart? Så har jeg 3 effektive metoder du kan fjerne dem på. De er alle med ting du har derhjemme, eller hvis du ikke har det liggende noget der er nemt at finde i dit lokale supermarked.

Gelatine & mælk: Peel-off maske

Dette er en hjemmelavet peel-off maske. Oftest er dette den slags hudorme-fjerner, som bliver solgt i butikkerne, de såkaldte Pore Strips. Alt hvad du skal bruge er:

  • 1 spise ske gelatine
  • 1 spise ske mælk
  • En skål der kan tåle at komme i mikroovnen
  • Noget til påføre masken, da den vil være en smule varm når den kommer ud af mikroovnen, fx en gammel makeup børste.

Alt du skal gøre er at røre gelatinen, sammen med mælken, og herefter putte blandingen i mikroovnen i 10 sekunder.

Når du så skal påføre det på din næse, eller hvor du ellers har lyst til, vær sikker på blandingen ikke er alt for varm, hvis den er, så lad den køle af i lidt tid.

Når du har påført blandingen, lad den sidde i 10-15 minutter til den er helt tør, og let at pille af.

Honning

Dette trick er nok det nemmeste af dem alle. Det eneste du behøver er at putte et lag honning over din næse, og lad dette sidde i 15-20 minutter, herefter skylder du det af. Gør dette rimelig ofte, og jeg lover dig du kan se en forskel.

Citron og kanel

Dette er mit sidste trick. Alt hvad du behøver er at blande en spise ske citronsaft med en spise ske kanel, herefter påføre du det dit problematiske område, og lader sidde i 10-15 minutter. Når du har ladet det sidde, og du skal fjerne det, skyller du med vand.

Lad mig vide, hvis de fungerer for dig, de har ihvertfald fungeret for mig, især gelatine/mælke masken!  

Skriv et svar