10 must have skønhedsprodukter til under 100 kr.

Hvis du ejer disse 10 produkter, har du i princippet, alt hvad du behøver til en hverdagsmakeup, plus lidt mere. Jeg ejer selv hver og en ting, og snakker derfor fra egen erfaring. Hvis jeg i dag stod og kun måtte beholde 10 ting fra min makeupsamling (High Street produkter), ville disse 10 produkter være dem jeg ville vælge.

1. Rimmel London Stay Matte Pudder

Jeg elsker den her pudder. Den er virkelig god til at mattere, samt den holder hele dagen.

2. Tangle Teezer

Jeg har meget langt og tykt hår, og havde i årevis hadet at redde mig hår, da det gjorde ondt hvergang. Med en Tangle Teezer gør det slet ikke ondt, nu det nærmest rart at redde mit hår! Den er simpelthen genial!

3. Konjac Svamp

Disse svampe er kommet rigtig meget frem, og jeg forstår hvorfor. De er simpelthen bare så gode! Svampen erstatter i princippet dine fingre, samtidig med at gøre jobbet 10x bedre!

4. Vaseline

Hvem kan leve uden Vaseline? Det kan jo alt. Redde tørre læber, gør ens øjenvipper længere, det er godt til neglene, øjen makeupfjerner. Hvad kan Vaseline ikke?

5. Maybelline Color Tattoos

Hvis du ikke er god til at ligge øjenskygge, eller bare ikke gider ligge et smokey eye inden skolen, er deet nemt lige at påfører Maybelline Color Tattoo!

6. L’Oréal GlamShine Stain Splash

Det bedste læbeprodukt jeg nogensinde har brugt.

7. e.l.f Baked Blushes – Køb i Føtex, Bilka, Deres etc.

Jeg er ikke specielt vild med blush, da jeg fra naturens side har røde kinder, dog elsker jeg at bruge e.l.f’s Baked Blushes fordi de samtidig har lidt shimmer, så det gør du ser dejlig frisk ud når det er påført.

8. Everyday Mineral Buffing Brush

Jeg har prøvet flere forskellige foundation børster, også Real Techniques (som gik i stykker), men fandt så denne meget billigt på eBay, og den påfører min foundation bedre end nogen anden børste! Den gør så jeg får et helt photoshoppet foundation look, det er helt vildt!

9. Rimmel London 25hr Lasting Finish foundation

Dette er min go-to hverdags foundation, da den ikke er særlig tung på huden, og giver en naturlig dækkeevne.

10. e.l.f Matte Lip Color i Natural

Den bedste matte læbeprodukt jeg har prøvet. Jeg har meget tørre læber, og kan som regel ikke bære matte læbeprodukter, da det sætter sig i alle revner og riller. Det gør denne ikke, elsker den!

Disclaimer: Disse ting er ting jeg ikke kan leve uden (selvfølgelig kan man leve uden, men du ved hvad jeg mener ;-)), og jeg skriver dette indlæg mere som en anbefalelse. 

Skriv et svar